ringrever hjem

Video åpner hjerter

Slår alle andre media

Det er ikke tilfeldig at mer enn 80% av all Internett trafikk er video. Videoer engasjerer og holder seerens oppmerksomhet lenger enn andre former for innhold. Det slår alle andre media med god margin.

Film er følelser

Video kan brukes til å effektivt fortelle en historie eller formidle kompleks informasjon i et lettfattelig format. Når vi hjelper en bedrift må vi først kartlegge bedriften. Har de en misjon de lever etter? Har de visjoner for fremtiden? Har de problemer de trenger å løse? Når vi jobber med innhold til filmer, er det viktig å vite hva din bedrift ønsker å oppnå med filmen.

Filmer er skapt for å deles

Videoer kan enkelt deles på sosiale medier og andre digitale plattformer, noe som kan bidra til å øke merkevaren og nå ut til et bredere publikum.
Videoer kan brukes i ulike stadier på kundereisen, fra å gjøre seer nysgjerrig på en helt ny bedrift til å vurdere deres produkter eller tjeneste (konverteres fra interessert til kunde). I senere stadier handler det om å begeistre dine eksisterende kunder. Det er da de blir dine ambassadører, og anbefaler deg videre i sitt nettverk.

Sjekk hva OGR gjør

Orstad Gulv og Renhold er en kunde av oss. I filmen møter du Christoffer fra Verdi Media som besøker Fred hos OGR, for å få Fred til å fortelle om hans reise med film og markedsføringen som sammen har skapt super gode resultater.

Gode filmer fortjener den beste effekten til den rette målgruppen. Det gjør en ved å bruke digitale markedsbyrå som Verdi Media.

Les mer fra Ringrever

ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.