ringrever hjem

Snakk med kundene dine på en engasjerende og minneverdig måte.

"God tekst skal være som en vindu som man ser gjennom, ikke et speil som man ser seg selv i" - Michel Eyquem de Montaigne
Vi kan hjelpe deg med alt fra overskrifter og ingresser til lange artikler og blogginnlegg, og kan tilpasse teksten til alle plattformer og formater.
  • Vi lager tekster tilpasset alle plattformer og formater
  • Skreddersydde tekster som er relevante og engasjerende for din målgruppe
  • Tett samarbeid for å forstå din virksomhet og målgruppe
Illustrasjon av utvikling av tekst hos Ringrever

Hvorfor er en god tekst så viktig?

God tekst er en viktig del av markedsføringen. En god tekst kan være med på å skape en unik opplevelse for kundene dine og øke synligheten og engasjementet for din virksomhet.
En god tekst bør være relevant og engasjerende for målgruppen din, og bør formidle budskapet ditt på en klar og konsis måte.

Ringrever utvikler tekster for bedrifter!

En god tekst kan også være med på å skille deg ut fra konkurrentene dine. Ved å bruke en tone og stil som passer til din virksomhet, kan du skape en mer personlig tilknytning til leserne dine. En god tekst kan også hjelpe deg med å bygge tillit og troverdighet, og kan være med på å overbevise leserne dine om at din virksomhet er den beste løsningen for deres behov.

Hvordan bruke tekster i din bedrift

Tekster har en rekke ulike bruksområder
Markedsføring
Tekster for annonser, nettsider, brosjyrer, e-poster og andre markedsføringsmateriell
Sosiale medier
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for innlegg på sosiale medier som vil være engasjerende og relevante for målgruppen din.
Nettsider
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for nettsiden din som vil være informative og engasjerende for besøkende.
Blogging
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for blogginnlegg som vil være informative, engasjerende og relevante for målgruppen din.
Pressemeldinger
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for pressemeldinger som vil være informative og relevante for media og journalister.
Produktbeskrivelser
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for produktbeskrivelser som vil være informative og engasjerende for kundene dine.

Hvem jobber med tekst hos Ringrever?

Et hvert oppdrag er unikt. Kompetansen i Ringrever er også unik da vi har ressurser for å ta prosjektet fra A til Å.
Maren i Ringrever

Maren Ørn er utdannet journalist. Hun har jobbet for Sandnesposten og også levert content artikler for Amedia sine aviser. I tillegg så er hun journalist i Viking posten, Spania.

Maren Ørn
Journalist
ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.