ringrever hjem

Grafiske produkter inkl. filmer

Ringrever produserer tekster, bilder og filmer* til grafiske produkter. Vi har egen journalist som kan hjelpe deg med tekster. Det er for tiden populært å bruke *QR kode til filmer som utdyper temaer i papirutgave. Det kan f.eks være mer informasjon om et produkt eller tjeneste som dere leverer.
Ringrever har erfaring fra trykte medier. Vi kan hjelpe deg med å lage maler til din bok eller brosjyre. Du betaler for tiden vi bruker på produksjonen. Vi kan også hjelpe deg med å finne rimelige trykke muligheter, fra høyt volum til lavt volum.

MESSEBROSJYRER - Det kryr ofte med mennesker når det er messer. Noen haster forbi dere, og kaster bare et lite blikk inn på deres stand. Ringrever har et tips, få øyekontakt og spør om de har behov for noe av det dere tilbyr? Sier de ja, eller nøler litt. Så kan du svare vi har en brosjyre her med QR koder til filmer som utdyper mer hva vi løser for våre kunder og hvorfor noen velger oss. Disse filmene kan du se i ro og mak når du har tid. Tips slutt. Dette er genialt, men veldig enkelt. Ringrever kan hjelpe deg med alt her. Fra å skrive tekst, lage film og produsere den grafiske brosjyren. Alt på en plass.

Har dere jubileum? Her er et populært GAVETIPS til ansatte. Ringrever kan hjelpe deg med å lage jubileumsbok. Du trenger bare å finne nøkkelpersoner som vår journalist kan intervjue. Kapitler blir til sosiale medier poster før de blir den ferdige boken. Tolv måneder med innhold før vi trykker boken som du kan gi som gave til ansatte og kunder. Vi anbefaler å lage filmer til boken. QR koder til filmer som ligger i deres arkiv for evig og alltid. Historien varer i generasjoner.
  • Produktbrosjyre - med filmer (QR kode)
  • Messebrosjyre - med filmer f.eks messefilm (QR kode)
  • JUBILEUMSBOK - opptil 200 sider. Leveres som innhold til poster på sosiale medier måned etter måned. Tolv måneder produksjon. Forskjellige bok maler.
  • Maren Journalist - TEKST Klikk her
Illustrasjon av utvikling av tekst hos Ringrever

Hvordan bruke tekster i din bedrift

Tekster har en rekke ulike bruksområder
Markedsføring
Tekster for annonser, nettsider, brosjyrer, e-poster og andre markedsføringsmateriell
Sosiale medier
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for innlegg på sosiale medier som vil være engasjerende og relevante for målgruppen din.
Nettsider
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for nettsiden din som vil være informative og engasjerende for besøkende.
Blogging
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for blogginnlegg som vil være informative, engasjerende og relevante for målgruppen din.
Pressemeldinger
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for pressemeldinger som vil være informative og relevante for media og journalister.
Produktbeskrivelser
En tekstforfatter kan hjelpe deg med å utvikle tekster for produktbeskrivelser som vil være informative og engasjerende for kundene dine.
ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.