ringrever hjem

Om oss i Ringrever

Ringrever ble startet opp januar 2017 av noen gamle Ringrever som tidligere har vært ansatt i mediehuset Aftenbladet.

Ringrevene har kompetanse innen fotografering, film, redigering, rådgiving, Facebook, Google, nettsider, digital markedsføring og mer tradisjonell print markedsføring. Vi kan hjelpe med content marketing (innholdsmarkedsføring) både til print og digitalt.

Nils Arne Johnsen har jobbet 25 år i markedsavdelingen til Stavanger Aftenblad. 9 av årene som distriktssjef for markedsavdelingen, med kontor i Sandnes. I 2009 startet han markedssjefen dot net som ble lagt ned i år til fordel for Ringrever AS. Fortsatt jobber han litt for Sandnesposten.

Helen Christie Thu er video redigerer med mer enn 20 års erfaring med videoproduksjon i Brasil. Hun er kjent for å finne «prikken over i en» i sine produksjoner. Hun gir oppmerksomhet til detaljene og gir seg ikke før resultatet er magisk. Jobben med video er hennes passion og hun vil være en forskjell i hvilken som helst rolle i prosjekter hun deltar i. Hun har solid erfaring innen Adobe video relatert software.

Maren Ørn er utdannet journalist. Hun har jobbet for Sandnesposten og også levert Content artikler for Amedia sine aviser. I tillegg så er hun reporter i vår nye satsing «Bil i Rogaland».

Ringrever har høy kompetanse innen innholdsproduksjon. Både redaksjonelt og marked. Vi har et lag bestående av Journalist, TV produsent (ideer og redigering) og lang erfaring innen markedsføring. Du får hele LAGET til disposisjon når du velger månedlig innhold gjennom Ringrever. Etter anbefaling fra kunde, har vi etablert samarbeid med en rimelig men veldig god digital rådgiver. Innholdet trenger å vises til de rette folkene.

Vi har et solid nettverket som er bygget opp gjennom mange års samarbeid med kunder som Gapo, Hove Plantesalg og Top Man. Nils Arne har også bakgrunn fra jobber som distriktssjef i Stavanger Aftenblad, markedssjef for Sandnes Ulf, pressesjef for Blink Skifestival og ansvarlig for festivalavisen til Blink Skifestival. For tiden jobber han med Norway Chess sin festivalavis, og hjelper Nordsjørittet med sponsorer og magasin.

Nils Arne leies inn for oppdrag som selger, produsent av filmer, dronefilmer og markedsfører. Dronelisens er på plass.

Illustrasjon
Har du et prosjekt?

Kontakt oss i dag for å avtale en prat!

Vi vil gjerne høre fra deg
ringrever hjem
Ditt byrå for filmproduksjon, tekster, nettsider og nettbutikker
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.