ringrever hjem

Om oss i Ringrever

Ringrever ble startet opp januar 2017 av noen gamle Ringrever som tidligere har vært ansatt i mediehuset Aftenbladet. KLIKK HER for å se filmer laget av Ringrever (showcase på Vimeo)

Ringrevene har kompetanse innen fotografering, film, redigering, rådgiving, Facebook, Google, nettsider, digital markedsføring og mer tradisjonell print markedsføring. Vi kan hjelpe med content marketing (innholdsmarkedsføring) både til print og digitalt.

Nils Arne Johnsen har jobbet 25 år i markedsavdelingen til Stavanger Aftenblad. 9 av årene som distriktssjef for markedsavdelingen, med kontor i Sandnes.

Helen Christie Thu er video redigerer med mer enn 20 års erfaring med videoproduksjon i Brasil. Hun er kjent for å finne «prikken over i en» i sine produksjoner. Hun gir oppmerksomhet til detaljene og gir seg ikke før resultatet er magisk. Hun har solid erfaring innen Adobe video relatert software.

Maren Ørn er utdannet journalist. Hun har jobbet for Sandnesposten og også levert Content artikler for Amedia sine aviser. I tillegg så er hun reporter i vår nye satsing «Bil i Rogaland». For tiden jobber hun med Vikingposten i Spania.

Ringrever har høy kompetanse innen innholdsproduksjon. Både redaksjonelt og marked. Vi har et lag bestående av Journalist, TV produsent (ideer og redigering) og lang erfaring innen markedsføring. Du får hele LAGET til disposisjon når du velger månedlig innhold gjennom Ringrever. Vi har samarbeid med en rimelig men veldig god digital rådgiver med høy kompetanse.

Alle hos Ringrever kan leies inn til arbeid etter avtale.

Illustrasjon
Har du et prosjekt?

Kontakt oss i dag for å avtale en prat!

Vi vil gjerne høre fra deg
ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.