ringrever hjem

Spesialister på sjeldne plantesorter

Startet i 1985

Rune Hove startet Hove Plantesalg i 1985. Han vokste opp i en gartnerfamilie på Ganddal, og ble selv utdannet gartner. Han hadde en stor lidenskap for dyr og fugler, og startet raskt den velkjente og familievennlige fugleparken, som Hove Plantesalg er så kjent for. I tillegg hadde han en stor lidenskap for veteranbiler, som han også integrerte som en del av Hove Plantesalg. Sønnen har videreutviklet konseptet og startet Hove Classic Cars, hvor han driver import av veteranbiler. I dag er det datteren, Camilla Hove Holst, som driver Hove Plantesalg, mens hennes søster driver fugleparken. Fugleparken er dessverre koronastengt, men de håper å kunne åpne igjen snart, slik at barn og voksne får en sjanse til å besøke parken igjen før den stenger for godt. Da tomten til parken er solgt til et tomteselskap.

Populært med eksotiske planter

Hove Plantesalg sitt store satsningsområde er planteutsalget, og de har store planer om å bygge ut hagesenteret i den nærmeste fremtid.

– Jeg har alltid likt levende ting, som er miljøvennlig, vokser og gror. Det er spennende å se at plantene endrer seg fra sesong til sesong, og at hver plante er unik. Man vet aldri om de vil trives, og hvordan de vokser. Det er mye som spiller inn på om en plante trives. Vi er spesielt heldig på denne kanten av landet, fordi det er et gunstig klima for de fleste planter. Til og med eksotiske planter som ikke hører til i norsk fauna kan overleve her. Vi merker økt interesse for sydlandske planter, fordi folk savner sydlandske strøk og ønsker å dra syden hjem. Vi har veldig smilende og fornøyde kunder. Folk blir jo glade av å gå rundt å se på planter og blomster i fine farger. Det er givende å jobbe i så vakre og positive omgivelser, sier Camilla Hove Holst.

Trendy med hage

Hove Plantesalg opplever en enorm etterspørsel lenge før sesongen starter, og det har blitt populært å dra hagen inn i stuen som en del av huset.

– Folk er mye hjemme på hjemmekontor, og har sett verdien av å ha det fint hjemme. Vi prøver å ta inn det kunden ønsker, for å tilfredsstille deres ønsker å behov. Normalt reiser vi til Holland for å håndplukke varene direkte hos produsent, for å kunne gi kundene våre den beste kvaliteten til en god pris. Vi har et enormt varelager, og pleier å ha 8000 krukker på lager. På grunn av fraktproblemer grunnet korona har vi ikke like mange krukker som til vanlig, men vi har fått alle plantene våre på plass, forteller Hove Holst.

Selger store trær

Hove Plantesalg har et stort utvalg av større trær med eksklusive kvaliteter, og er de eneste i distriktet som selger utstyr og fisker til dam.

– Det har vært veldig fokus på hagedam de siste årene, da det regnes for å være prikken over i-en i hagen. Det har også blitt populært med matplanter, og vi har tatt inn alle sorter. Vi tilbyr nøttetrær, ferskentrær, druetrær, kiwitrær, sitrusplanter, amerikansk papaya, granateple, gojibær, morbær og alle de tradisjonelle bærbuskene. Vi har opplevd en enorm etterspørsel, og får henvendelser fra hele landet. Vi kan også tilby egne ølsorter i humleplanter. Dette er dekorative og kraftigvoksende klatreplanter, sier Holst Hove.

  • Skrevet for papiravis – næringsavis
  • Oppdragsgiver Sandnesposten
  • Mål om å vise Hove Plantesalg som en med høy kunnskap

Maren hjelper bedrifter å nå sine resultater

En utdannet journalist jobber med å bygge historier til sine lesere som gjør at de blir engasjert. Når Maren lager en artikkel for en bedrift bruker hun tid på å finne ut hvem er det som er de riktige leserne? Hva er det leserne trenger i sin hverdag? Hva vil bygge en interesse for ekstra interesse for Hove Plantesalg ? Hun intervjuer bedriften for å være sikker på at det er en felles forståelse fra hva som forventes? Ingen vet mer om sin bransje og hva som er viktig budskap enn bedriftene selv.

Kundene vet hva som trengs

Ofte vet kundene selv hva som vil skape bedre resultater. Det er noe bedriftene jobber med hele tiden, det er deres argumenter for at kundene skal velge akkurat dem.

Så hva tenker du for din bedrift? Hva er det dere trenger å lage til din målgruppe? Hvor skal det presenteres? Facebook? Linkedin? papiravis? næringsavis?

Vil du vite mer?

Vi har laget et helt enkelt skjema til å fylles ut, og det gir Maren litt mer informasjon hva dere tenker. KLIKK HER for skjema

Les mer fra Ringrever

ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.