ringrever hjem

Papirbrosjyre med filmer

Jeg er en av de som var dårlig på QR kode, men som fikk en annen forståelse når jeg var og så en fotballkamp på pub når vi måtte sitte ved bordet og bestille drikke. 🎥

Fred solgte to husvask

Fred Thorkildsen – har jeg brukt en del som eksempel i det siste. Det er fordi Fred han har en evne til å teste ut ideer som vi kommer med. Fred han er eier av Orstad Gulv og Renhold. De vasker fasader, husvask, gårdsromvask og de har også en avdeling som gjør renhold i næringsbygg eller hos private.

Etter at Fred hadde vasket en mølle i Sandnes. En veldig synlig hvit mølle, som gikk fra skitten til helt ren etter fasadevask jobben som OGR gjorde. Vi tok bilde av møllen. Skrev en tekst om hvor viktig det er å vaske huset ditt, like viktig som å vaske bilen. Og så laget vi en film til brosjyren. Fred leverte i løpet av en time ca 100 brosjyrer i nabolaget til møllen. Første salget kom inn nesten før alle brosjyrene (kun ett ark) var lagt ut. Ganske raskt ble det bestilt to fasadevask av hus. 📬

Salgsbrosjyre – Filmer som overbeviser

Ringrever har vært med på brosjyre for Espen Aaserud Karlsen sitt Port & Dørsenter. Den gang de laget den brosjyren visste jeg ikke om hvordan vi kunne latt filmer som vi allerede hadde laget blitt en del av brosjyren. Der nye kunder enkelt kunne fått vite mer om produktene og tjenestene ved bruk av film knyttet til brosjyren.

Det jeg mener å vise er at i denne digitale verden er det fortsatt svært mange som ønsker noe håndfast, sånn som en brosjyre er. 📶

Ringrever kan lage enkle brosjyrer

Hos Ringrever ager vi enkle brosjyrer, bestilt i små antall – helst hos Attende som vi syns er en super bedrift. Da har du en ca 150 grams papir brosjyre enkel til å levere til de som ønsker en håndfast brosjyre. Topp kvalitet trykket hos noen som driver med viktig arbeidstrening. Sånn syns vi er viktig. Det er en del av våre verdier.

Det er noe vi satser på fordi vi har Maren Ørn som er god på tekster og kan lage det du ønsker både til brosjyren og på nettsidene eller hva du trenger (opptil ditt behov).

Helen Christie Thu og jeg Nils Arne Johnsen vi lager de filmene som trengs til brosjyren, og filmer som også brukes i poster og de kanalene dere bruker. Vil du vite mer kontakt oss på en chat så ser vi om vi er en god match.

PS! Et tips til f.eks «Årsrapport» med filmklipp – «Jubileumsbok» med artikler og filmer. Kreativiteten er «begrensningen»

Maren hjelper bedrifter å nå sine resultater

En utdannet journalist jobber med å bygge historier til sine lesere som gjør at de blir engasjert. Når Maren lager en artikkel for en bedrift bruker hun tid på å finne ut hvem er det som er de riktige leserne? Hva er det leserne trenger i sin hverdag? Hva vil bygge en interesse for Orstad Gulv og Renhold? Hun intervjuer bedriften for å være sikker på at det er en felles forståelse fra hva som forventes? Ingen vet mer om sin bransje og hva som er viktig budskap enn bedriftene selv.

Kundene vet hva som trengs

Ofte vet kundene selv hva som vil skape bedre resultater. Det er noe bedriftene jobber med hele tiden, det er deres argumenter for at kundene skal velge akkurat dem.

Så hva tenker du for din bedrift? Hva er det dere trenger å lage til din målgruppe? Hvor skal det presenteres? Facebook? Linkedin? papiravis? næringsavis?

Vil du vite mer?

Vi har laget et helt enkelt skjema til å fylles ut, og det gir Maren litt mer informasjon hva dere tenker. KLIKK HER for skjema

Les mer fra Ringrever

ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.