ringrever hjem

Små og uavhengige

Firmaet ble etablert av Håkon Nyland i 1984, og i 2014 ble det oppkjøpt av ansatte, Daglig leder, Ingve Hermansen, er en av dem.

– Vi er syv ansatte med en 60/40 kjønnsfordeling i et gammeldags mannsdominert yrke, og selskapet har ambisjoner om å vokse. Vi tar et skritt om gangen, da det for oss er viktig at nye medarbeidere har rett kompetanse og interesse for våre tjenester, sier Hermansen.

Objektive og nøyaktige

NYLAND sine konkurrenter er ofte store selskaper som leverer tverrfaglige ingeniørtjenester. De opplever ofte at deres oppdragsgivere foretrekker å engasjere spesialfirma som kun leverer prosjektadministrative tjenester. Dette tror Hermansen skyldes at det er lettere å lede andre når man er objektiv og uavhengig.

– Hvis samme firma skal håndtere byggeledelse, tverrfaglige arkitekt- og ingeniørtjenester, prosjektøkonomi samt SHA/HMS,  kan det være lett å se seg blind på egen kultur. Vi har spisset kompetanse på det vi driver med, og kvalitet, tid og økonomi er vårt varemerke, forteller Hermansen.

De leverer tjenester stort sett på byggherresiden, men er opptatt av at rett skal være rett, dette kan godt innebære at de også støtter evt. entreprenører sitt syn i deres prosjekter.
– Vi skal stå inne for det vi gjør uavhengig av hvem som betaler honoraret. Jeg tror vi vinner på dette i det lange løp, mener Hermansen.

Han liker å lede mennesker til felles mål, og det er det som drar han videre i arbeidet.

Samfunnsaktør

NYLAND Byggeadministrasjon AS er i år ny sponsor og samarbeidspartner til Sandnes Ulf, og har i flere år vært sponsor av Det store Julespelet på Julebygda. De er også med i Næringsforeningen og BNI Sandnes.

– Det er viktig for oss å bygge nettverk og relasjoner som vi kan høste business av. Valget falt på Sandnes Ulf fordi vi ønsker å være en del av byen hvor vi selv holder til.
En av våre ansatte er oppvokst i Sandnes Ulf, og har et brennende engasjement til klubben, forteller Hermansen.

Ønsker Sandnesprosjekter

NYLAND Byggeadministrasjon AS har vært med på store prosjekter som Finansparken Bjergsted, Norsk Oljemuseum, SR-Bank Arena (Viking stadion), Sandnes Havn og har vært med på flere skoler, både barne-, ungdoms- og videregående skoler i distriktet, her kan nevnes Vågen vgs og siste byggetrinn på Sandnes vgs.
Allikevel er de opptatt av at de små prosjektene er like viktige som de store.

-Vi tar oppdrag primært på Jæren, og kunne tenkt oss flere prosjekter i Sandnes og

sørover. Vi holder til i Modena-bygget i Brannstasjonsveien, og her hadde vi under bygging prosjekt- og byggeledelse, sier Hermansen. For tiden er de i gang med blant annet byggeadministrasjon på Lervigskvartalet i Stavanger. Dette prosjektet skal inneholde skole, barnehage, idrettshall, kontorbygg, bydelshus, parkeringshus og Rema 1000.

  • Skrevet for papiravis – næringsavis
  • Oppdragsgiver Sandnesposten
  • Nyland Byggeadministrasjon er anerkjent, og med på store prosjekter

Maren hjelper bedrifter å nå sine resultater

En utdannet journalist jobber med å bygge historier til sine lesere som gjør at de blir engasjert. Når Maren lager en artikkel for en bedrift bruker hun tid på å finne ut hvem er det som er de riktige leserne? Hva er det leserne trenger i sin hverdag? Hva vil bygge en interesse for Nyland Byggeadministrasjon AS ? Hun intervjuer bedriften for å være sikker på at det er en felles forståelse fra hva som forventes? Ingen vet mer om sin bransje og hva som er viktig budskap enn bedriftene selv.

Kundene vet hva som trengs

Ofte vet kundene selv hva som vil skape bedre resultater. Det er noe bedriftene jobber med hele tiden, det er deres argumenter for at kundene skal velge akkurat dem.

Så hva tenker du for din bedrift? Hva er det dere trenger å lage til din målgruppe? Hvor skal det presenteres? Facebook? Linkedin? papiravis? næringsavis?

Vil du vite mer?

Vi har laget et helt enkelt skjema til å fylles ut, og det gir Maren litt mer informasjon hva dere tenker. KLIKK HER for skjema

Les mer fra Ringrever

ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.