ringrever hjem

80% av dine nye kunder ser video

Dine favorittkunder vil ha video

Utrolig nok er det mange bedrifter som ikke lager film. Hos Ringrever tror vi på en mix mellom tekst, bilder og film. Det er ikke nok å bare lage en god film. Den må nå akkurat de du ønsker skal se filmen, og filmens budskap prøver vi å skreddersy til de du ønsker skal få liker-følelsen når de ser filmen. Budskapet skal nå hjertet og gjøre dem interessert i å vite mer om dine produkter eller tjenester.

Filmen skal ikke handle om dere

Dette høres jo helt feil ut, men misforstå meg rett. Den handler jo indirekte om dere, men mest om hva dere kan gjøre for seerne. Hvilken av dine historier vi være verdifull for de som er viktigst for deg å nå? Hva er det den potensielle kunden sliter mest med i hverdagen? Finn noe som du kan hjelpe dem med. «Spinn» historien rundt tema, skap stemning, skap spenning, skap smil og vis seerne hvorfor de skal velge ditt produkt eller tjeneste.

Folk er lei reklame

Selv om vi har solgt reklame i mange år, så vet vi at de fleste av oss ikke ønsker reklame. Allikevel er reklame nødvendig for å bli sett og vurdert av kjøperne. Her kommer et godt tips innen all markedsføring; hvordan kan du finne kundens behov i alt du gjør? Kunsten er å «snike» inn budskapet mer som informasjon og fakta. Noe som gjør at den som ser filmen eller leser reklamen ikke tenker på det som reklame, men at de liker filmen eller annonsen fordi den er interessant.

Har ikke din bedrift film?

Vi heier på alle bedrifter. Har du ikke film, så må du starte nå! Se på fakta. 82% ser video på internett. Det må tas seriøst. Bygg din merkevare. Skap det vi kaller «kundereisen». I alt vi kjøper så er det en kundereise. Fra vi ikke kjenner produktet eller bedriften, til vi blir interessert i produktet eller bedriften, og til slutt at det ender med action eller ikke action.

Du kan lage filmer selv. Husk at en god plan og strategi bør være på plass før man starter. Vi mennesker tåler ekte filmer med litt feil. Det er vi vant til i SoMe verden. Men dårlig film gir dårlig resultat. En profesjonell film varierer i pris. Sjekk ut. Du kan også høre med oss. Vi leverer rimelig film, hvis strategiplanen gjør at vi bruker mindre tid og det ikke er noe ekstra kostnader rundt filmen. Pris avhenger av tid, og eventuelle utfordringer som krever ekstra kompetanse.

Vil du diskutere film med Ringrever? Klikk her 

  • Video er et sterkt media
  • Folk elsker historier
  • Mål om å lage filmen til din favorittkunde

Ringrever hjelper bedrifter å nå sine resultater

Vi er veldig sikre på at det er viktig å bruke film i sin markedsføring. Og det understreker denne statistikken.

Kundene vet hva som trengs

Ofte vet kundene selv hva som vil skape bedre resultater. Det er noe bedriftene jobber med hele tiden, det er deres argumenter for at kundene skal velge akkurat dem.

Så hva tenker du for din bedrift? Hva er det dere trenger å lage til din målgruppe? Hvor skal det presenteres? Facebook? Linkedin?

Vil du vite mer?

Vi har laget et helt enkelt skjema til å fylles ut, og det gir oss litt mer informasjon hva dere ønsker. Klikk her for skjema

Les mer fra Ringrever

ringrever hjem
Vi er en innholdsprodusent med visjon om å produsere EKTE og gode historier som konverterer kunder.
Om Kontakt Personvern
© 2016 - 2023 Ringrever. Alle rettigheter.